2400 skoleelever løber skoleåret i gang til REMA 1000 Stafetten for Skoler

  • REMA 1000 Stafetten for skoler 2024
  • d. 15.08.24

2400 skoleelever løber skoleåret i gang til REMA 1000 Stafetten for Skoler

Onsdag den 21. august samles elever fra 2.-7. klasse i Mindeparken i Aarhus og løber REMA 1000 Stafetten for Skoler. Eleverne løber på noget af ruten til DHL Stafetten, som finder sted fra den 20.-22. august i Mindeparken.

REMA 1000 Stafetten for Skoler, arrangeret af Aarhus Motion, er en unik og gratis begivenhed, der kombinerer fysisk aktivitet med fællesskab og glæde. Dette initiativ giver skoleklasser mulighed for at deltage i en sjov motionsdag i Mindeparken i Aarhus. 

Med fokus på at styrke børns sundhed, fællesskab og trivsel gennem bevægelse, har Aarhus Motion og REMA 1000 skabt et tilbud, der er både tilgængeligt og inspirerende. Arrangementet, som er målrettet elever i 2.-7. klasse, giver skolerne en enestående mulighed for at få børnene ud at løbe i trygge og sjove rammer. Skolerne deltager med hold af 3 elever, hvor de skiftes til at løbe 2 km. Dette teamwork-element gør stafetten til en spændende oplevelse, hvor alle kan være med. 

Deltagelsen er gratis for skolerne, hvilket betyder, at alle skoler har lige adgang til denne oplevelse. Der kræves ingen særlig udstyr eller træning på forhånd – kun lysten til at bevæge sig og være en del af fællesskabet. For mange børn er det første gang, de deltager i et så stort løb, og det skaber stolthed og sammenhold, som strækker sig ud over selve eventet. 

REMA 1000 Stafetten for Skoler er ikke bare en sportslig udfordring, men også en social begivenhed, hvor børn kan mødes på tværs af klasser og skoler, og hvor de lærer værdien af at arbejde sammen som et hold. 

Læs mere om REMA 1000 Stafetten for Skoler: https://www.aarhusmotion.dk/event/stafet-skole