Danmarks største firmafest krydsede magisk grænse torsdag aften i Mindeparken

  • DHL Stafetten 2024
  • d. 23.08.24

Danmarks største firmafest krydsede magisk grænse torsdag aften i Mindeparken

En stor milepæl blev nået i DHL Stafettens historie i Aarhus torsdag aften, hvor det triste vejr på ingen måde kunne spolere festen, da tredje og sidste dag af DHL Stafetten løb af stablen.

50.027. Så mange mennesker har spænet, løbet, jogget, slendret eller gået rundt i Mindeparken i Aarhus de seneste tre dage, og dermed er det første gang nogensinde, at deltagertallet til DHL Stafetten passerer de 50.000.

Aarhus kan være stolt 
At DHL Stafetten endnu en gang slår rekord for antal tilmeldte siger utroligt meget om Aarhus som by.

”Jeg synes, Aarhus kan være rigtig stolt af sig selv. Det fortæller altså rigtig meget om en by, at der er så stor opbakning til et arrangement som DHL Stafetten år efter år,” siger Jeanette Boye Sørensen, eventchef hos Aarhus Motion. 

”Det kan godt være, at vi i Aarhus Motion laver rammerne og gør det nemt at deltage, men det ville jo ingenting være værd, hvis ikke der var den helt enorme opbakning, som der er i Aarhus. Og det er bare helt utroligt fantastisk at opleve,” fortæller hun. 

Traditionsrig motionsfest
Den 42. udgave af DHL Stafetten bød som altid på 5 kilometers holdstafet, hvor mere end 800 virksomheder konkurrerer mod hinanden – og sig selv - om at blive de hurtigste. Derudover var der selvfølgelig også muligheden for en lidt roligere tur på gåben rundt i og omkring Mindeparken til DHL Walk. 

I alt er der de seneste tre dage blevet tilbagelagt mere end 285.000 kilometer, og DHL Stafetten er for mange virksomheder blevet en fast tradition, hvor arbejdet lægges til side, og der i stedet fokuseres på kollegialt hygge og samvær i de sunde og ikke mindst smukke rammer, som Mindeparken leverer. 

I 2025 bliver der selvfølgelig afholdt DHL Stafetten i Mindeparken igen. Det sker fra den 19.-21. august. 



Alle tider fra både DHL Stafetten og DHL Walk kan ses på aarhusmotion.dk.