Start det nye år med Vinterløbene 2025

  • Vinterløbene 2025
  • d. 23.09.24

Start det nye år med Vinterløbene 2025

I 2025 kan vi fejre 40 år med Vinterløbene, som er blevet afholdt på flere forskellige lokationer i Aarhus. Tilmeldingen er åben! 

Når vinteren sætter ind med kulde og gråvejr kan det være en udfordring at finde motivationen til at komme ud at løbe. Vi tilbyder en løsning med Vinterløbene 2025 – en serie af fire motionsløb, der giver dig mulighed for at holde løbeformen ved lige, selv når temperaturen falder. I 2025 fejrer Vinterløbene et særligt jubilæum, da det er 40. gang, løbene afholdes i Aarhus. 

Vinterløbene 2025 giver løbeentusiaster en perfekt anledning til at sætte mål i de kolde vintermåneder. De fire løb kan fungere som delmål på vej mod større løbeudfordringer til foråret og sommeren. 

Fire fantastiske lokationer 
Vinterløbene 2025 afholdes over fire søndage. Datoerne at sætte kryds ved er 26. januar, 23. februar, 9. marts og 30. marts. Igen i år vil løbene foregå på smukke og ikoniske lokationer som Ceres Park, Hermans, Mindeparken og Eskelunden. Deltagerne vil opleve ruter, der fører gennem naturskønne områder. Som deltager kan man vælge mellem 5 km og 10 km, og ved det sidste løb tilbydes en 15 km rute for dem, der ønsker en ekstra udfordring. 
40 år med Vinterløbene 
I 2025 fejrer vi 40 år med Vinterløbene. Siden starten har vi år efter år samlet løbeentusiaster til at holde formen ved lige gennem vintermånederne. Vinterløbene er blevet en fast tradition i Aarhus, hvor tusindvis af løbere trodser kulden for at opleve fællesskabet og de smukke omgivelser på de forskellige ruter. Jubilæet markerer en milepæl for både Aarhus Motion og deltagerne, som gennem årene har gjort Vinterløbene til en del af byens løbekultur. 

"Vi er utroligt stolte over at kunne fejre 40 år med Vinterløbene i 2025. Det er en helt særlig tradition i Aarhus, hvor vi år efter år samler løbere i alle aldre til at holde formen ved lige gennem vinteren. Vi glæder os til endnu en sæson med fællesskab, motion og smukke naturoplevelser, uanset vejret." – Jeanette Boye Sørensen, Eventchef hos Aarhus Motion. 


Opnå fordele
Det er muligt at tilmelde sig alle fire løb eller vælge at deltage i et enkelt. Ved tilmelding til hele serien modtager man årets officielle T-shirt til Vinterløbene samt en samlet rabat på 131 kr. 

Med 40 år på bagen er Vinterløbene en oplagt mulighed for at kickstarte det nye år med målrettet træning i fællesskab med andre løbere – uanset vejret. 


Datoer: 
Vinterløbet Ceres Park: 26. januar 
Vinterløbet Hermans: 23. februar 
Vinterløbet Mindeparken: 9. marts 
Vinterløbet Eskelunden: 30. marts 


Tilmeldingen foregår her: https://www.aarhusmotion.dk/event/vinterloebet-ceres